Velkommen til Gründerskolen Alumni lukkede webområde, eksklusivt for våre medlemmer. Her kan du browse rundt for å finne ut mer om hva vi driver med og for å bli bedre kjent med oss og alle medlemmene.

Fem dyktige GSAere er etter valget som har pågått de siste 14 dagene valgt inn i GSA-styret. Vi gratulerer så mye, og ønsker det nye styret lykke til med styreåret 2014.

Gründerskolen Alumni (GSA) er en forening for uteksaminerte kandidater fra Gründerskolen. Alumni er en form av ordet alumnus, som betyr "tidligere elev". Det alle medlemmene i foreningen har felles er altså at vi har gått på Gründerskolen. Dette er et studieprogram i entreprenørskap på masternivå, som blant annet består av et tre måneders utenlandsopphold med fulltidsjobb i en oppstartsbedrift og studier på kveldstid.

Glemt passord?